START JE EIGEN SALON

Werken met de formule BeautyXpert betekent werken met topproducten gecombineerd met service. Hoogwaardige kwaliteitsproducten met een persoonlijke benadering staan centraal binnen de formule van BeautyXpert een onderdeel van AT BEAUTY COSMETICS.

Tot de belangrijkste doelstelling van BeautyXpert formule behoort de tevredenheid van de klant over het resultaat van het assortiment en de positieve beleving hiervan.

De formule is gebaseerd op de ideale scheiding van lusten en lasten. Zo exploiteert de organisatie de salon en kun jij je, als zelfstandig fulltime of parttime ondernemer, helemaal concentreren op je werk als schoonheidsspecialist. Je maakt gebruik van het support pakket organisatie biedt. Ook je collega’s zelfstandig in de salon werken volgens dit concept, zodat er wel degelijk sprake blijft van werken in teamverband.

BeautyXpert is op zoek naar goede ondernemers die uitstekend passen bij de formule.

Maximale ondersteuning & vrijheid.
De samenwerking geschiedt op basis van een systeem. Dit houdt onder meer in dat de ondernemers heel veel vrijheid hebben, geen verplichte fees betalen maar wel gebruik kunnen maken van de ondersteuning en faciliteiten van het bedrijf. Deze ondersteuning is verschillend van aard en hangt af van de ondernemers, locatie en de fase van het bedrijf.

De ondernemer.
Een goede ondernemer is iemand die durft te ondernemen en positief denkt. De ondernemers moeten zich kunnen identificeren met het onze merken, de BeautyXpert formule en de filosofie achter het bedrijf.

De investering om een eigen BeautyXpert openen, hangt van veel facetten af zoals de locatie, het aantal cabines, de huur, etc.

Locatie
We zijn opzoek naar unieke locaties in Nederland en hebben de voorkeur op commerciële locaties langs aanrijroutes naar bijvoorbeeld een winkelcentrum. Het verzorgingsgebied is ongeveer 20.000 inwoners. De netto vloeroppervlakte van een locatie varieert van 60 tot 200 m2.

Uitstraling
Het interieur is mooi en vriendelijk, straalt rust en schoonheid uit. De klant wordt ontvangen door een klantvriendelijke specialist welke uitgebreid de tijd neemt en voor haar een kopje thee klaar heeft.

Support
Als ondernemer profiteer van het unieke management supportpakket. Zo kan de organisatie je gedeeltelijk of volledig ondersteunen in:
– online reserveren
– marketing, reclame en pr
– inkoop, assortiment, schapindeling
– vaktechniek
– boekhouding, automatisering, klantenadministratie
– personeelszaken
– opleiding, training, coaching
– juridische of fiscale zaken
– conceptontwikkeling
– maximaal gebruik maken van het creatieve netwerk
– collectieve voordelen verzekeringen en lease
– beschikking over meerdere productlijnen

Interesse neem contact op met Dhr. E. Sikkema
AT BEAUTY COSMETICS
info@atbeautycosmetics.nl